
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران نه نقل از پليس فتا ،محمدرضا نصرالهی اظهار داشت: در دنیا 234 نوع جرم اینترنتی وجود دارد که در ایران 148 کد جرم پیگیری می شود.
وی افزود: آشنایی با آسیب ها و تهدیدات فضای سایبری و اینترنتی و استفاده افراد سودجو از فضای اینترنت برای رسیدن به اهداف خود و به دست آوردن اموال دیگران از جمله مواردی است که کاربران قبل از ورود به این فضا باید آشنایی کامل به آن داشته باشند.
مسوول تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا گفت: 70 درصد جرایم در ایران در حوزه عابر بانک ها و حساب ها صورت می گیرند و هرزه نگاری ها و سایر جرایم اینترنتی در مراحل بعد قرار دارد.
نصرالهی تصریح کرد: جرایم امنیتی، اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی، نفوذهای غیرمجاز، سرقت اطلاعات و کلاهبرداری ها از جمله مواردی است که در ایران دارای کد جرم است و از طریق پلیس فتا پیگیری می شود.
وی دلیل اصلی فراهم شدن فضا برای سودجویان را نداشتن آشنایی کافی و کامل مردم از فضای اینترنت دانست و به تمامی کاربران توصیه کرد تا قبل از آشنایی وارد فضاهای سایبری نشوند./ل