برای حفظ رنگ وکیفیت باقلا ونخودفرنگی، قبل از فریز کردن ازروش بلانچینگ کردن استفاده می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران همدان ؛ در این روش با استفاده از شوک حرارتی، آنزیم های موجود در دانه ها راغیرفعال می کنند. و دانه ها را به مدت  2 تا3 دقیقه در آب جوش فرو می برند وپس از آن بلافاصله در آب سرد قرار می دهند.
موقع خرید به این موارد توجه کنید: غلاف نخود فرنگی مرغوب، سبز تیره ودانه آن کاملا گرد وسبز چمنی است.
باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف،  فاقد فضای خالی است.
پوست دانه باقلا باید سبز باشد نه سفید، اگر دانه سفت ورنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است./س
برچسب ها: سبز ، نخود فرنگی ، باقلا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.