تغذيه مناسب به تمرکز و يادگيري دانش آموزان کمک مي کند. غذاهاي حاوي مواد آرام بخش مانند سوپ جو، کاهو، شير به آرامش دانش آموزان کمک مي کند

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند

مواد غذايي حاوي سيستئين مانند زرده تخم مرغ، بادام زميني، چهارمغز و جوانه در تکامل مغز و سلول هاي مغزي موثر است.هم چنين در اين رابطه دکتر مجيد انوشيرواني متخصص طب سنتي در اين باره گفت:: حجم زياد غذا حتي در صورت لطيف بودن آن موجب فشار آمدن بر دستگاه گوارش و صرف نيروي بيشتر بر انجام اعمال هضم و جذب و دفع آن مي شود.به طوري که بدن از تامين انرژي لازم براي کارهاي مغزي باز مي ماند. به همين دليل مصرف غذاهاي سنگين و سرخ کرده، کله پاچه، ماکاروني چرب، جگر، پيتزا و سوسيس در اين ايام توصيه نمي شود.
 وي افزود: غذاهاي نفاخ مانند حبوبات خيس نشده و کلم، تربچه، سير و پياز نيز باعث اختلال و خواب آلودگي فرد مي  شود.دانش آموزان بايد در روزهاي آزمون از پرخوري بپرهيزند واز مصرف چاي پررنگ، قهوه ونسکافه خودداري کنند./ب
برچسب ها: زرده ، مغز ، جوانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.