به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در جمع خبرنگاران، گفت: عدم تصویب به موقع بودجه و عدم تصویب میزان مورد نیاز در بودجه را از دلایل به تعویق افتادن بیمه محصولات کشاورزی دانست و گفت: عملکرد نامطلوب صندوق بیمه، ضوابط، قوانین، مقررات و دستورالعملهای دست و پاگیر نیز از ديگر دلايل به تعویق افتادن بیمه محصولات کشاورزی است .
نهاوندیپور با اشاره به اینکه کمتر از 30 درصد محصولات کشاورزی استان زنجان بیمه است، افزود: تنها 10 درصد محصولات باغی در استان بیمه هستند.
وي با بیان اینکه شرکتهایی با هدف توسعه صادرات محصولات کشاورزی و صنایع فرآوری آغاز به کار کردهاند، تصريح كرد: در استان زنجان هفت شرکت در هفت شهرستان فعال هستند.
اين مقام مسئول با بیان اینکه این شرکتها با عضویت فارغالتحصیلان رشته کشاورزی و کشاورزان فعالیت میکنند، یادآور شد: بازاریابی محصولات کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی مطابق با محصولات هر شهرستان وظیفه این شرکتها است.
نهاوندیپور کشاورزان را سهامداران اصلی این شرکتها عنوان و اضافه كرد: کار کارشناسی نیز در این شرکتها توسط کارشناسان کشاورزی انجام میشود.
وی به فعالیت 63 شرکت خدمات کشاورزی در استان زنجان اشاره و خاطر نشان كرد: این شرکتها تا کنون ثمرات مطلوبی در استان داشته است./س