وی افزود: سیاست خارجی ایران دارای ارکانی است که یکی از آنها مبارزه با استکبار و حمایت از مستضعفان است و این مهم در قانون اساسی جمهوری اسلامی آمده است.
مشاور سابق وزیر امور خارجه با بیان اینکه استکبار جهانی همواره تلاش کرده است ایران اسلامی را از پیش روی خود بردارد خاطرنشان کرد: کودتا، جنگ تحمیلی و فتنههای گوناگون از جمله نقشههای دشمنان برای نابودی جمهوری اسلامی بوده است زیرا انقلاب را پدیدهای میدیدند که در مقابل همه زورگوییها ایستاده و ابرقدرتها را به چالش کشیده است.
وی ادامه داد: تحریمهای اقتصادی هم بخشی از توطئه دشمنان علیه ایران اسلامی را تشکیل میدهند اما حقیقت این است که جمهوری اسلامی قدرتمندتر از گذشته شده و توانسته است در برخی صحنهها سیلیهای محکمی به گوش استکبار جهانی بزند.
محمدی با اشاره به پیروزی اسرائیل در جنگ با اعراب در دهههای گذشته گفت: با این حال رژیم صهیونیستی که نماینده استکبار جهانی در منطقه محسوب میشود پس از وقوع انقلاب اسلامی شکستهای سنگینی را در برابر حزبالله و نیروهای مستضعف متحمل شده است.
مشاور سابق وزیر امور خارجه، سیاست خارجی ایران را در هر دوره بهتر از دورههای پیشین دانست و افزود: دولت موقت سیاستی انفعالی را در پیش گرفته بود و بر این عقیده بود که باید پلهای خراب شده میان ایران و غرب را آباد کنیم زیرا گمان میکرد با نزدیک شدن به آمریکا میتواند از خطر کمونیسم در امان بماند.
وی اضافه کرد: تنش زدایی به منظور آبادانی پس از جنگ، سیاست خارجی دولت سازندگی را تشکیل میداد و این در حالی بود که غرب اهل تنشزدایی و رابطه حسنه نبود زیرا ایران اسلامی را عاملی خطرناک برای موجودیت خود میدانست.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را مورد توجه قرار داد و عنوان داشت: دشمن در صدد است عناصری را که در سال 88 قرار بود به صحنه بیاورد بار دیگر وارد میدان کند به همین دلیل به این دوره از انتخابات دل بسته است.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دشمنان به دنبال افرادی هستند که دارای روحیه سازش و تسلیم باشند گفت: با تاسف باید گفت برخی کاندیداها پرچم تسلیم را به دوش گرفته و آمریکای جهانخوار را کدخدای عالم میدانند و به دنبال سازش با این کشور هستند.
وی خاطرنشان کرد: تجربه مذاکرات هستهای با غرب در دوره اصلاحات نشان میدهد آمریکا غیر قابل اعتماد است و اگر ایران یک گام به عقب برگردد، غرب چند قدم به جلو حرکت خواهد کرد.
محمدی با اشاره به تعطیل کردن داوطلبانه مرکز غنیسازی نطنز در دوره اصلاحات که به منظور نشان دادن حسن نیت صورت گرفته بود بیان داشت: غرب وقتی این عقبنشینی را دید خواستار تعطیلی مراکز دیگر در اصفهان و اراک و حتی آزمایشگاههای هستهای در دانشگاههای ایران شد.
مشاور سابق وزیر امور خارجه افزود: امروز هم دشمنان اسلام و انقلاب میخواهند در مذاکرات دست بالا را بگیرند و هرچه میگویند توسط ایران عملی شود.
وی با اشاره به سیستم حکومت در آمریکا عنوان داشت: حقیقت این است که دولتمردان این کشور تصمیم گیرندگان اصلی نبوده و صهیونیستها حرف اول و آخر را میزنند؛ روسای جمهور آمریکا بدون جلب نظر صهیونیستها جرأت انجام هیچ کاری را ندارند به همین دلیل جای تعجب است که برخی در داخل کشور بگویند ما با اسرائیل کاری نداریم.
محمدی تصریح کرد: امام راحل بارها فرمودند مسئله فلسطین مسئله اسلام است و امروز برخی عقیده دارند مسئله فلسطین باید توسط اعراب حل شود و اگر جنگی در گرفت ما به آنها کمک میکنیم؛ کاندیدا شدن همین افراد موجب خوشحالی دشمنان میشود.
این فعال سیاسی با اشاره به جایگاه کنونی ایران در منطقه و جهان گفت: مسئله سوریه در واقع جنگ تمام عیار استکبار جهانی با ایران و مستضعفان عالم است زیرا سوریه جزئی از مقاومت محسوب میشود و جنگی که قرار بود طی دو ماه تمام و حکومت سوریه نابود شود وارد سال سوم خود شده است.
وی با تاکید بر گام برداشتن به جلو در سیاست خارجی بیان داشت: امروز ایران اسلامی قدرتی فرامنطقهای یافته و دشمنان هم به این قدرت اذعان دارند به طوری که اوباما اخیراً اعلام کرده است آمریکا دیگر ابرقدرت جهانی نیست؛ در این شرایط چگونه است که برخی سخن از تسلیم شدن در برابر آمریکا به میان میآورند؟
محمدی با تاکید بر اینکه نباید فریب کسانی را خورد که راه حل مشکلات را تسلیم در برابر آمریکا میدانند گفت: کوتاه آمدن و ایجاد رابطه با آمریکا تنها بر وابستگیها میافزاید و مشکلات اقتصادی را حل نمیکند.
مشاور سابق وزیر امور خارجه با بیان اینکه بزرگترین اشتباه تاریخی هاشمی کاندیداتوری در انتخابات کنونی است اظهار کرد: با توجه به مسائلی که در رابطه با اسرائیل و دوستی با آمریکا توسط هاشمی مطرح شده، او نمیتواند در انتخابات موفق باشد./ج1