به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛نامزد ائتلاف اکثریت اصولگرایان بعد ازظهر پنج شنبه در نشستی با حضور جمعی از اصحاب رسانه با اشاره به آرایش جدید انتخاباتی، اعلام نظر نهایی شورای نگهبان و ادامه فعالیت نامزدها را مهم ارزیابی کرد و گفت: اعتقاد بنده از آغاز این بوده است که اصول گرایان باید با انسجام کامل و با رسیدن به یک نظر واحد در انتخابات شرکت کنند.
ابوترابی در خصوص اهمیت نقش خانواده در فرهنگ اسلامی، با بیان اینکه یکی از مهمترین مسائلی که باید در دستور کار دستگاه اجرایی قرار گیرد موضوع خانواده و زنان است اظهار کرد: خانواده به عنوان موثرترین نهاد یک جامعه باید زمینه ساز شکل گیری جوامع پویا و کارامد باشد. با توجه به نقش همسران و به عبارتی مادران در خانواده دولت باید با برطرف کردن دغدغه های آنها راه را برای تامین امنیت روانی زوجین و در نهایت تربیت فرزندان صالح و توانا هموار کند و با مهیا کردن فرصت مناسب برای تحصیل و اشتغال آنها در جهت استحکام خانواده گام بردارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ما کشور را بسیار گران اداره می کنیم به بحث درمان و عدالت سلامت اشاره کرد و گفت: باید هزینه های درمان در کشور را کاهش دهیم. در قانون برنامه پنجم توسعه نگاه این بود که سهم بیمار در هزینه های درمان به 30 درصد کاهش یابد. خدمات درمانی از وطایف تصدی گری دولت است که دستگاه اجرایی باید با واگذاری آنها بر حسن اجرا نظارت کند. در حال حاضر بیمارستان های دولتی با افزایش هزینه های دولت، خدمات درمانی را با کیفیت پایینی ارائه می دهند.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت الکترونیک باید اولویت اول کشور باشد به اهمیت کاربرد فناوری اطلاعات اشاره کرد و یادآور شد: مدیریت درست منابع، تسهیل ارائه خدمات و کاهش فساد در کشور با شکل گیری دولت الکترونیک قابل حل خواهد بود. هم اکنون گیشه خدمات دولت یا تعطیل است و یا ناکارامد.
عضو جامعه روحانیت مبارز در خصوص هدفمندی یارانه ها، ادامه پرداخت یارانه نقدی را به علت رشد نرخ تورم و افزایش هزینه های زندگی ضروری دانست و با بیان اینکه اجرای فاز دوم یارانه ها باید پس از ثبات شاخص های اقتصادی مانند نرخ تورم، ارزش پول ملی، بیکاری و نرخ ارز صورت بپذیرد گفت: نباید به مردم پول داد و در مقابل هزینه های آنها را افزایش داد. اجرای درست قانون هدفمندی یارانه ها منوط به پرداخت سهم بخش تولید از درآمدهای هدفمندی است. اگر به تولید توجه ویژه شود با افزایش اشتغال هم موتور اقتصاد کشور به حرکت در می آید و هم بحث معیشت خانواده اصلاح خواهد شد.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت نگاه اقتصادی به عرصه سیاست خارجی گفت: وزیر امور خارجه باید
یک چهره اقتصادی باشد و یا از یک شاکله اقتصادی برخوردار شود تا با استفاده از فرصت های دیپلماتیک از بازارها کشورهای همسایه بهترین بهره را ببرد.
انتهاي پيام/