دانشمندان براي نخستين بار موفق به رمزگشايي از عصاره ميوه توت فرنگي شدند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، دانشمندان همواره در تلاش بودند تا طعم و عطر واقعي توت فرنگي را شناسايي کنند.

گفتني است: زيرا تنها احساس افراد نيست که تعيين کننده مزه غذا است بلکه زبان هم مزه غذا را  احساس مي کند.

بررسي ها نشان مي دهند: که توت فرنگي يکي از پرمزه ترين غذاها در جهان است به ويژه توت فرنگي رسيده.

در طي سالها دانشمندان عطرهاي مختلفي درباره توت فرنگي ساخته اند و در صنايع بهداشتي ارايشي ويژه خوراکي مورد استفاده قرار داده اند اما هيچ کدام عطر واقعي توت فرنگي نبوده است.

به تازگي دانشمندان موفق شدن که با بررسي مولکول هاي توت فرنگي و شناسايي 6  آنزيم موثر در توليد رايحه توت فرنگي عطر واقعي و غير مصنوني آنرا پيدا نمايند.

دانشمندان اين نتايج را با بررسي ساختار 3 بعدي مولکول هاي توت فرنگي و تصوير برداري با اشعه X بدست آورده اند.

دانشمندان دريافته اند که در فرايند تبديل آنزيم ها به مواد محرک توليد کننده عطر توت فرنگي نوعي کاتاليزور ناشناخته وجود دارد.

دانشمندان در جستجوي پيدا کردن آن کاتاليزور هستند./ع2
برچسب ها: فرنگی ، عصاره ، مولکول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۰۰:۲۹ ۳۰ آبان ۱۳۹۲
ای کاش اطلاعات بیشتری می گذاشتید.راستی معلم المپیاد زیست از ما پرسیده که وقتی به توت فرنگی سوزن می زنیم مایعی از درون آن خارج می شود.اگر علت آن را می دانید برام ایمیل کنید ممنون می شم.
آخرین اخبار