به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ افراد هنگامی که به ویژه می خواهند غذاهای باز از مغازه ها خریداری کنند مانند انواع ترشیجات و یا خیارشور و سالاد و ادویه های مختلف وجود دارد باید دقت کنند تا این مواد تازه باشند.
گفتنی است: اغلب افراد تحت تاثیر ویترین شیک مغازه ها و ظروف و تزئینات محیط قرار می گیرند و حس تشخیص آنها در اثر صحبت فروشنده و تعریف او از تازگی محصول دچار مشکل می شود.
بررسی ها نشان می دهند که استفاده از مواد غذایی مانده می تواند باعث بروز انواع مسمومیت ها و بیماری های دستگاه گوارش شود.
پزشکان توصیه می کنند تا افراد همیشه از غذاهای تازه و سالم استفاده نمایند وسعی کنند تا می توانند از غذاهای باز استفاده نکنند اگر هم مجبور به این کار هستند از رعایت بهداشت و تازگی آن ماده غذایی اطمینان پیدا نمایند.