بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ازت با به کارگیری گسترده از گیاهان تثبیت کننده ازت در کشاورزی ارگانیک تامین خواهد شد.
وی تصریح کرد: تنوع ارقام محصول و گونه های حیوانات متناسب با شرایط محلی در کشاورزی ارگانیک ملموس است.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: کارشناسان حفظ و پایداری اکوسیستم های طبیعی و سلامت تولیدکننده و مصرف کننده را برآیندی ارزشمند از کشاورزی ارگانیک عنوان نموده اند.
وی یادآور شد: حفظ و ارتقاء حاصلخیزی درازمدّت خاک از مهم ترین اهداف فعّالان در کشاورزی ارگانیک است.
بایبوردی تاکید کرد: در کشاورزی ارگانیک به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر باید همواره در اذهان بهره برداران گنجانده شود./س