معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان کاهش ضایعات مواد غذایی و افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی را از مهم ترین مزیت های کشاورزی ارگانیک می دانند.

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: استفاده از عملیات بهزراعی و بهنژادی را نباید در رسیدن به افزایش راندمان تولید بی تاثیر بدانیم.

وی با اشاره ای به افزایش عملکرد در این شیوه از کشاورزی تصریح کرد: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.

ایرانی فام با توصیه ای پیرامون راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح تاکید کرد: رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز را باید از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح خواهد بود./س

برچسب ها: میزان ، کشاورزی ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.