به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان عبدالرسول
ابراهیم آبادی دیروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با سابقه طولانی در عرصه کشت و پرورش گل
محمدی باید سردمداری خود در این عرصه را حفظ کند.
وی افزود: با استفاده از روش های مختلف
استخراج، از گل محمدی محصولات بسیار متنوعی حاصل می شود که اسانس، کانکریت رز،
گلاب و اسانس مطلق رز از جمله این محصولات هستند.
وی گلاب را محصول اصلی تولیدی ایران دانست
و خاطرنشان کرد: با ارزش ترین محصول گل محمدی اسانس است که از تقطیر گل های محمدی
تازه با بخار آب بدست آمده و محصول اصلی کشورهای ترکیه و بلغارستان بشمار می رود.
ابراهیم آبادی بر لزوم توجه بیشتر ایران به
عرصه فرآوری گل محمدی و صنعتی شدن ایران در این عرصه تاکید کرد و گفت: پژوهشکده
اسانس دانشگاه کاشان در همین راستا و با هدف طراحی و ساخت دستگاه ها و ادوات لازم
برای استحصال محصولات گل محمدی و سایر گیاهان اسانس دار در سال 1380 راه اندازی شد.
وی تصریح کرد: هدایت، حمایت و پشتیبانی
علمی این صنعت برای تولید اسانس و گلاب با کیفیت بالا، همکاری در جهت یافتن
بازارهای مصرف جهانی محصولات گل محمدی و بنیان گذاری صنعت عطرسازی ایران از دیگر
اهداف راه اندازی این پژوهشکده در کاشان است./ع