بسیاری از دانش آموزان کنکوری، بر این باورند که رشته مکانیک نیاز به زور و قدرت زیادی دارد، در صورتی که برخی از شاخه های رشته مهندسی مکانیک وجود داند که فقط به یک دفتر کار و کامپیوتر نیاز دارند.

دکتر امیر عبدالله، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران، گفت: بسیاری از مردم بر این باورند که رشته مکانیک بر پایه زور و قدرت بنا شده است و مکان کاربری آن تعمیرگاه است.

وی افزود: تعمیرکار باید علم اصولی و اساسی و ترکیبی از علم ریاضی و فیزیک را همراه داشته باشد تا بتواند در پدیده های فیزیکی،‌ فرمولهایی را بنویسد.

وي با بیان اینه شاخه هایی در علم مکانیک وجود دارند که نیاز به کارهای سخت و سنگین ندارند، اظهار کرد: برای مثال عرصه طراحی مکانیک نیاز به دانش پایه ای مهندسی مکانیک دارد و با یک دفتر کار و یک کامپیوتر می توان کار خود را آغاز نمود.

وی در خصوص علاقه مندی برخی از زنان به مشاغل نسبتا سنگین بیان کرد: البته بعضی از خانمها به شغلهای سنگین علاقه مند هستند که مهندسی مکانیک و یا ساخت و تولید فرز و یا مشابه آن را برای آنها پیشنهاد می کنیم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر گفت: امروزه صنعت،حول کارهای ظریف و سبک می چرخد مثل موبایل که هر روزه وسایل آن ظریفتر، پرکاربردتر و سبکتر می شود و حتی ماشین هایی که در سایز دهم میلی متر ساخته می شود و از آنجایی که زنان در کارهای ظریف هنر خاصی دارند می توانند در این بخش از رشته مکانیک مؤثر واقع شوند و مشغول به تحصیل و اشتغال شوند.

وی ادامه داد: زنان در طراحی و ساخت فرآیندهایی همچون الکتروشیمیایی،‌ لیزری، یونها و اتمها که در ساخت عدسی ها، سیستمهای اپتیک و قطعات صنعتی استفاده می شود، موفق هستند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار