کار‌شناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بر اساس نتایج تازه‌ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته، ‌ماهی‌ مصرف می‌کنند، کمتر منزوی و گوشه‌گیر می‌شوند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، مهدیه السادات حاجی میرزاده بر افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی تاکید و اظهار کرد: مصرف آن دسته از ماهی‌هایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، حس شادابی بیشتری را القا می‌کند.

وی افزود: امگا ۳ باعث کاهش التهاب و نیز ارتجاعی شدن رگ‌ها می‌شود در نتیجه خون‌رسانی به مغز سریع و آسان‌تر شده و در نهایت در کنار هم آرامش را برای فرد به ارمغان می‌آورد.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بر اساس نتایج تازه‌ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته‌ ماهی‌های دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود می‌گنجانند با روحیه‌تر و فعال ‌ترند و کمتر منزوی و گوشه‌گیر می‌شوند.

منبع:خبرگزاری ایسنا
برچسب ها: یزد ، افسردگی ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.