ریواس از جمله گیاهانی است که فصل رویش آن در فاصله زمانی اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت است.ریواس در طبیعت با برگ هایی پهن و ساقه ای در حدود 15تا 20سانتی متردرمناطق شیب داررشد می کند. ساقه ترش مزه آن دارای خواص زیادی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، میزازاده، متخصص امور تغذیه درباره خواص ریواس گفت: این گیاه بسیار مغذی ودارای خواص سلنیوم و روی و اسید سیتریک و ویتامین ث است.
وی افزود: وجود مقدار زیاد سدیم و اگزالات در ریواس خوردن آن را برای افرادی که فشارخون یا سنگ کلیه دارند نامناسب می کند.
میرزازاده گفت: ریواس می تواند در رقیق کردن خون و تعادل اسید و باز در آن بسیار مفید باشد./س
برچسب ها: ریواس ، خون ، برگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.