یک متخصص تغذیه گفت:جوش شیرین که برای تهیه خمیر نان استفاده می شود،به علت وجود آنزیم آمفیکال،منجربه دفع آهن می شود.

دکتر وحیدی نیا درگفتگو با باشگاه خبرنگاران همدان بابیان اینکه برای جبران آن نباید زیاد قرص آهن مصرف کرد، افزود: استفاده ازمخمر درنان که نوعی موجود زنده است، منجر به تجزیه آنزیم آمفیکال شده، که این امرمانع جذب آهن به بدن می شود.
وی افزود:آهن نقش زیادی درساختن هموگلوبین خون داشته ودرصورت عدم دریافت آن، صدماتی به بدن وارد میشود ودر نتیجه فرد دچار کسالت وبی حالی می شود.
وی خارش پوست، سیاهی رفتن چشم راازدیگر علائم کم خونی درافراد عنوان کرد.
دکتروحیدی نیا بابیان اینکه مصرف بیش از اندازه آهن برای افراد بزرگسال که دو سوم عمر آنها سپری شده بسیار خطرناک است، افزو: آهن یک رادیکال آزاد بوده وبدن رادربرابر انواع بیماریهای مزمن وخطرناک قرار میدهد.
وی گفت: نوشیدن چای بعدازمصرف موادی مانندگوشت،برنج، سبزیجات، منجر به کاهش جذب آهن دربدن می شود./س
برچسب ها: نان ، جوش شیرین ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.