به گزارش
باشگاه خبرنگاران و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، وی افزود: وی همانند همه شاعران سبک هندی نازک خیال، دقیق و ریزبین است و شعرش گستره مضامین گوناگون و معانی و تعبیرات بلند است و تقریبا کمتر موضوعی را می توان یافت که صائب به آن نپرداخته باشد .
محقق خاطرنشان کرد: سبک هندی پیچیدگی های بیشتری دارد و ازسوی دیگر سبک اصفهانی از زلالی و شفافیت زبانی وبیانی بیشتری برخوردار است و بزرگترین اسطوره آن صائب است.
وی افزود: در آثار همه شاعران بزرگ ما، اخلاق به عنوان یکی از اساسی ترین آموزه های فرهنگی وجود دارد ؛ طبیعی است که در آثار صائب و در آفریده های ذهن و زبان او به دلیل گستردگی، نمونه های بیشتری از این آموزه های اخلاقی را شاهد باشیم و با تعابیر مختلف در مضامین گوناگون نمونه های متعددی از توصیه های اخلاقی را می شود از اشعار صائب بیرون کشید و به تماشا گذاشت.
این شاعر و محقق خاطرنشان کرد: به دلیل بی مهری هایی که در چندین دهه قبل نسبت به سبک هندی دربین برخی از تذکره نویسان وجود داشته است شاعران بلند مرتبه این سبک و در راس آن صائب مورد بی توجهی آن روزگار قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: اما در سال های بعد از انقلاب و تولد شعر انقلاب شاعران انقلاب اسلامی در رویکردی دوباره به سبک هندی و استفاده از ظرفیت های پنهان در آن توجه ویژه ای را به این سبک نشان داده اند./ي2