رئیس دانشگاه شهرکرد، از آمادگی این دانشگاه برای همکاری با خیرین خوابگاه ساز و دانشگاه ساز خبر داد.

اسماعیل اسدی، به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه باید امور رفاهی و خوابگاهی دانشگاه ها به بخش خصوصی و غیر دولتی واگذار شود و این امر نیازمند حضور خیرین خوابگاه ساز می باشد.
وی افزود: خیرین خوابگاه ساز علاوه بر بهره مندی از اجر معنوی از تسهیلات ویژه برای ساخت و ساز خوابگاه های دانشجویی نیز برخوردار خواهند شد.
اسدی اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز در امر ساخت خوابگاهی می تواند از تخفیف 50 درصدی ساخت و ساز و زمین بهره مند شوند.
رئیس دانشگاه شهرکرد، هزینه فایده ساخت خوابگاه های دانشجویی دارای توجیه اقتصادی است و خوابگاه ها در زمان تابستان و تعطیلات می تواند به عنوان مهمانسرا و هتل آپارتمان از سوی سرمایه گذاران مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: با توجه به شرایط بومی گزینی از سوی سازمان سنجش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه بیش از  50 درصد از واجدین شرایط دریافت خوابگاه را پوشش می دهد.
اسدی تصریح کرد: برخی از دانشجویان این دانشگاه با وجود این که بومی می باشند، امکان تردد در طول روز را به شهر یا روستای خود ندارند چرا که سختی عبور و مرور در زمستان ها برای دانشجویان بومی مشکل ایجاد می کند و دانشگاه شهرکرد در این راستا اقدام به ارائه امکانات خوابگاهی به بخشی از دانشجویان بومی کرده است.
رئیس دانشگاه شهرکرد اظهار داشت: به منظور توجه به وضعیت خوابگاه های دانشگاهی 21 تا 27 اردیبهشت را هفته خوابگاه ها نامگذاری کرده اند که در این راستا 24 برنامه در هفته خوابگاه ها در این دانشگاه برگزار می شود.
وی، سرانه مطلوب خوابگاهی برای هر دانشجو را 13تا 14متر مربع دانست و گفت: این سرانه در دانشگاه شهرکرد وضعیت مناسبی دارد.
اسدی افزود: خوابگاههای دختران دانشگاه شهرکرد هم اکنون از بهترین خوابگاه های دانشجویی در کشور است و محیط این خوابگاهی علاوه بر مستتر بودن و ایزوله بودن دارای امکانات رفاهی مطلوبی نسبت به سایر دانشگاه هاست.
رئیس دانشگاه شهرکرد یاداور شد: هم اکنون 10واحد خوابگاهی در این دانشگاه فعال است که از این تعداد هفت خوابگاه ملکی، دو خوابگاه استیجاری و یک واحد خوابگاهی نیز خود کفاست.
معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد نیز گفت: در حال حاضر بیش از سه هزار دانشجو در خوابگاههای دانشگاه ساکن می باشند.
مهدی رادفر افزود: از این تعداد یک هزار و 300 نفر را دانشجویان پسر و یک هزار و 700 دختر در خوابگاه ها از امکانات رفاهی بهره مند می شوند
وی اظهار داشت: تمامی خوابگاه های آموزش تحصیلات تکمیلی این دانشگاه از امکانات اینترنتی برخوردار می باشند.
هم اکنون، بیش از هفت هزار دانشجو در دانشگاه شهرکرد در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول تحصیل می باشند./س
برچسب ها: دانشگاه ، خوابگاه ، شهرکرد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.