به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، کدو از لحاظ طب قدیم ایران سرد و تر یعنی خنک کننده و مرطوب کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند . کدو چون دارای کالری است بنابراین مهمترین غذا برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند .
کدو اثر ملین ، مدر و رفع یبوست و رفع سوء هاضمه را دارد .
به اشخاصی که تب دارند کدو می دهند تب را پائین می آورد .
کدو برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی غذای خوبی است
کدو خونساز است و برای استفاده از این خاصیت کدو باید آنرا همراه با آب غوره و یا سرکه در روغن زیتون پخت و مصرف نمود .
برای رفع دندان درد آب کدو قرقره کنید
برای درمان گوش درد چند قطره آب کدو در گوش بچکانید
برای برطرف کردن التهاب معده ، کبد و کلیه کدوی پخته را روی این اعضاء بگذارید
پوست کدو را خشک کنید خوردن آن درمان بواسیر و خونریزی معده و روده است
تخم کدو درمان کنننده سرفه و برطرف کننده اخلاط خون است
برای زخم روده ها و مثانه و سوزش مجرای ادرار تخم کدو مصرف کنید .
روغن تخم کدو برای رفع تب و دل پیچه مفید است .
کدو و تخم کدو هر دو برای پیشگیری سرطان مفید می باشند .
تخم کدو علاج کننده سرطان پروستات و برطرف کننده ورم پروستات می باشد .
کدو و تخم کدو در پیشگیری سرطان ریه بسیار موثر است و اشخاص سیگاری و حتی آنهائیکه با این اشخاص زندگی می کنند برای اینکه مریض نشوند باید از کدو استفاده کنند /س