به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي ايتاليايي زبان لاجيدتو ؛ سازمان خواربار و کشاورزي ايتاليا با اشاره به انتشار گزارش موسسه ملي آمار اين کشور درباره تاثير بحران اقتصادي بر افراد فقير جامعه ايتاليا و توزيع مواد غذايي در ميان آنها، اعلام کرده است، در سال 2012 ميلادي نه درصد به ميزان افراد فقير ايتاليايي که بمنظور تهيه مواد غذايي مورد نياز خود از هفت موسسه خيريه درخواست کمک کرده اند، افزوده شده است.
بدين ترتيب، تعداد افراد فقيري که در وعده هاي مختلف، بسته هاي کمکي مواد غذايي مجاني دريافت کرده اند، به سه ميليون و هفتصد هزار نفر رسيده است.
سازمان خواربار و کشاورزي ايتاليا در گزارش خود نوشته است، به علت تاثيرهاي ناشي از بحران اقتصادي و از دست دادن اشتغال شهروندان ايتاليايي، تعداد فقرا و افرادي که از دسترسي به منابع لازم بمنظور برطرف کردن گرسنگي اشان ناتوان بوده اند، از دو ميليون و هفتصد هزار نفر در سال 2010 ميلادي به سه ميليون و سيصد هزار نفر در سال 2011 و به سه ميليون و هفتصد هزار نفر و بطور دقيق تر به سه ميليون و 686 هزار و942 نفر در سال 2012 ميلادي افزايش يافته است.بر اساس اعلام گزارش اين سازمان، تعداد زيادي از افراد فقير ايتاليايي در جنوب اين کشور سکونت دارند و اين نشان دهنده اين موضوع است که اختلاف طبقاتي ميان شمال و جنوب همواره قابل توجه است.
از تعداد سه ميليون و 700 هزار نفر افراد فقير ايتاليايي، 379 هزار و 799 نفر از آنها کودک تا پنج سال هستند که اغلب در استان کامپانيا و جزيره سيسيل در جنوب اين کشور سکونت دارند.508 هزار و 451 نفر از آنها نيز افراد سالخورده بالاي شصت و پنج سال هستند که اغلب آنها نيز در جنوب ايتاليا سکونت دارند.
اين پايگاه اينترنتي نوشت، استان کامپانيا با 795 هزار و 966 نفر بيشترين تعداد افراد فقير و نيازمند ايتاليايي را در خود جاي داده است. بعبارتي بيست و دو درصد از افراد نيازمند دريافت کمک در اين استان سکونت دارند. پس از آن، جزيره سيسيل، 601 هزار و462 نفر از افراد نيازمند را در خود جاي داده است که از سال 2010 ميلادي تا کنون47 درصد به ميزان فقرا در اين جزيره افزوده شده است. پس از جزيره سيسيل، استان لاتسيو 395 هزار و 509 نفر فقير دارد.
در ادامه اين گزارش آمده است، تعداد افراد فقير نيازمند دريافت کمک در منطقه ترنتينو آلتو آديجه با صد و نه درصد افزايش، از شانزده هزار و هفتصد و سي و هشت نفر در سال 2010 ميلادي به سي و پنج هزار و چهارده نفر در سال 2012 ميلادي افزايش يافته است. در اين منطقه، تعداد زنان فقير بيشتر از تعداد مردان فقير است. در واقع، ده درصد از زنان ترنتينو در خانواده هايي زندگي مي کنند که درآمد آنها زير خط فقر است. اين افراد خواستار دريافت مواد غذايي اي همانند پاستا، شير، پنير، روغن و پوره سيب زميني هستند.اين پايگاه اينترنتي نوشت، شرايط کنوني حاکي از وضع اسف باري است که خانوارهاي ايتاليايي زيادي در زمان خريد با آنها مواجه اند.
سازمان خواربار و کشاورزي ايتاليا در گزارش خود افزود، در سه ماهه اول سال 2013 ميلادي مصرف گوشت و ماهي خانوارهاي ايتاليايي پنج درصد کاهش پيدا کرده، در حاليکه خريد ميوه و مواد غذايي لازم براي سلامت انسان نيز چهار درصد کاهش يافته است. نتيجه چنين کاهش مصرفي اين است که در جريان يک سال، بطور عملي دوازده مميز سه دهم درصد از خانوارهاي ايتاليايي اعلام کرده اند نمي توانند حتي از هر دو روز يکبار، غذاهاي حاوي مواد پروتئيني تهيه کنند.