مصرف بيش از حد نمك، غذاي آماده ( فست فود ) و غذاهاي پر از چربي جامد و اشباع نشده ، فعاليت كم بدني و زندگي ماشيني از عوامل افزايش دهنده احتمال ابتلا به پرفشاري خون هستند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از راديو سلامت ؛ دكتر ميكانيكي رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل با بيان اينكه اطلاع نداشتن مردم از وضعيت فشار خون خود به جهت نداشتن علامت خاص، آمار بيماران قلب و عروق را افزايش داده است اظهار داشت: طرح سنجش فشارخون و قد و وزن ايرانيان در راستاي ارتقاي سلامت ايرانيان در دستور كار است./س

برچسب ها: نمک ، فشار ، خون ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار