
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، حبیبی امروز در نخستین همایش ملی و تخصصی زیست شناسی و علوم کشاورزی که در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارساد اسلامی برگزار گردیدافزود: در کشور ما پیشرفت های زیادی در زمینه زیست شناسی گیاهی و کشاورزی بوجود آمده که از جمله می توان به پیشرفت ها در حوزه سلولهای بنیادی و داروها و سایر زمینه ها اشاره کرد.
وی افزود: ولی علیرغم یشرفت ها زمینه برای پیشرفت و سرمایه گذاری در حوزه های زیست شناسی گیاهاهی و کشاورزی باز هم وجود دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور ملکان تغییر کشاورزی سنتی به مدرن را باعث بروز برخی خسارات و بهره وری بیشتر برای باغداران و کشاورزان دانست و تصریح کرد: اعتقاد ما این است که هنوز کشاورزی ما از سنتی به مدرن تغییر نیافته و نمونه اش را 2 هفته قبل در شهرستان ملکان دیدیم مه که بعلت سرمازدگی و بر اساس برآورد اولیه کارشناسان 30 میلیارد تومان به باغات انگور ملکان خسارت وارد شد که احتمال افزایش خسارات بیش از این مقدار هم وجود دارد و چه بسا به 300 میلیارد تومان نیز افزایش یابد که جا دارد محققان و مسئولین کشاورزی استان و شهرستان در این خصوص چاره ای بیندیشند.
وی خطرات زیست محیطی را از دیگر دغدغه های خیلی از نخبگان ، محققان و دانشگاهیان و مسئولین کشور دانست و اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما به خطراتی که انسانها را از ناحیه محیط زیست تهدید می کند کمتر توجهی شده است.
وی در ادامه ایجاد ارتباط بین حوزه های زیست شناسی و کشاورزی و آگاهی دانشجویان و صاحبنظران از مسائل و دغدغه های حوزه های زیست شناسی و علوم کشاورزی از اهداف برگزاری این همایش ملی در ملکان برشمرد و گفت: از 185 مقاله رسیده به دبیرخانه همایش نخستین همایش ملی و تخصصی زیست شناسی و علوم کشاورزی شهرستان ملکان ، تعداد 115 مقاله از سراسر کشور پذیرش شده است.
دکتر حبیبی افزود: تعداد 20 مقاله بصورت سخنرانی و 95 مقاله بصورت پوستر در این همایش ارائه خواهد شد/س