به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، سيد مسيح حبيبي در دومين همايش تخصصي رتبهبندي شركتهاي EPC با اظهار اميدواري براي حضور حضور پيمانكاران ايراني در عرصه بينالملل با توسعه شركتهاي مهندسي، ساخت و اجرا ( متا) افزود: در سال گذشته حدود ۱۴ هزار و ۷۰۰ جواز تاسيس از طريق سايت بهينياب صادر شد كه با اين روند بايد شاهد افزايش توان شركتهاي پيمانكاري باشيم.
وي با اشاره به دستورالعمل جديد سرمايهگذاري كه به تازگي از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است، تصريح كرد: بر اساس اين دستورالعمل پروژههاي بالاي ۵۰ ميليارد تومان ملزم به استفاده از پيمانكار براي اتمام پروژههاي خود هستند كه نام اين شركتها به زودي براي دريافت تسهيلات به بانكها ارسال خواهد شد.
مديركل سرمايهگذاري وزارت صنعت، معدن و تجارت با بيان اين كه در گذشته و پيش از ابلاغ دستورالعمل جديد، يكي از آسانترين كارها صدور جواز تاسيس بوده است، ادامه داد: بر اين اساس اسناد بالادستي و دستورالعمل جديد شرايطي را فراهم كرد تا بيش از پيش به شركتهاي پيمانكاري توجه شود كه بر اين اساس براي نخستين بار يك دستورالعمل يكپارچه ابلاغ شد.
وي تصريح كرد : در آيين نامه صندوق توسعه ملي استفاده كنندگان از تسهيلات اين صندوق ملزم به رعايت قانون حداكثر استفاده از توان فني و مهندسي هستند و اين قانون بخش خصوصي را نيز ملزم به رعايت كرده است ورتبه بندي شركتهاي EPC نيز در راستاي اجراي اين قانون صورت مي گيرد.
وي در ادامه با تاكيد براستقلال ارزي كشور در شرايط فعلي اضافه كرد : در شركتهاي EPC اين توان وجود دارد و به راحتي مي توانند در صدور خدمات فني و مهندسي ارز آوري كرده و كمك شايان توجهي در اين زمينه داشته باشند.
در همايش رتبه بندي شركتهاي مهندسي ، تدارك و اجرا ، گواهينامه رتبه بندي شركتهاي EPC به شركتهاي فولاد تكنيك با رتبه A ، شركت تام ايران خودرو با رتبه A ، شركت تهران جنوب با رتبه B+، شركت مهندسي فن آور معادن و فلزات با رتبه B ، شركت فن گستر پارس با رتبه C ، شركت معيار صنعت خاورميانه با رتبه C و شركت فني و مهندسي استيم با رتبه C اعطا شد.
همچنين شركت مهندسي سازه ، پويا طراح و هيربدان در حال بررسي اعلام شدند.