به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، دکتر محمد هادی ایمانیه افزود: افراد تحت پوشش بیمه نیرو های مسلح در کشور هنوز وارد این طرح نشده اند و بر اساس آمار موجود 17 درصد از مردم کشور تحت پوشش هیچ بیمه ای نبوده اند که بر این اساس و با در نظر گرفتن این موارد می توان گفت که تنها بین 5 تا 10 درصد از مردم شیراز هنوز در برنامه پزشک خانواده ثبت نام نکرده اند .
وی اظهار داشت : با اجرای این برنامه از 24 خرداد سال گذشته در استان فارس ، تغییرات خوبی در وضعیت دسترسی مردم به خدمات مختلف درمانی و بهداشتی ایجاد شده و امکان استفاده از پزشک خانواده و دارو به صورت رایگان فراهم شده است.
دکتر ایمانیه بیان کرد : علاوه بر خدماتی که به مردم ارایه می شود ؛این برنامه موجب تسریع پرداخت های بیمه ها نیز شده است .
وی گفت : اجرای پزشک خانواده یک تکلیف قانونی است و درحدود 17 سال پیش به تصویب مجلس رسیده است که در سال گذشته با همت مردم و مسوولان ، استان فارس پیشتاز اجرای آن در کشور شد .
دکتر ایمانیه افزود : مفید بودن اصل این برنامه مورد توافق همه کارشناسان می باشد و با توجه به اینکه هر برنامه بزرگی در زمان اجرا نیاز به پایش و اصلاحات مورد نیاز دارد ، هیات اجرایی پزشک خانواده در فارس با توجه به درک اهمیت این موضوع ، در هفته 2 جلسه برای رسیدگی به موارد لازم برگزار می کند .
وی تصریح کرد : پزشک خانواده سلامت محور است و قرار است که دید درمان محور را تغییر دهد که در استان فارس با فعالیت هایی که تاکنون انجام شده و معاینات پایه ای که صورت گرفته ، شاهد گام برداشتن به سمت سلامت محور شدن هستیم اما این نکته را نباید فراموش کرد که این تغییر فرهنگ نیاز به گذشت زمان دارد .
دکتر ایمانیه گفت: در استان فارس شماره های 2930 و 1590 به عنوان پل ارتباطی مردم و دانشگاه در زمینه پزشک خانواده اعلام شده که در بیشتر تماس ها مردم تقاضای مشاوره داشته اند./ح