
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ، امان الله طوقی افزود: كار برداشت محصول زیره از سطح 22 هكتار از زمین های كشاورزی شهرستان خاش آغاز شد.
وی اظهار داشت: كاشت و برداشت این محصول در نیمه دوم آذر و اردیبهشت ماه هر سال در شهرستان خاش انجام می شود.
وی گفت: قابلیت برداشت بطور متوسط بین 800 تا هزار كیلوگرم زیره در هر هكتار از زمین های كشاورزی شهرستان خاش است.
مدیر جهاد كشاورزی خاش افزود: هر كیلوگرم از محصول زیره با قیمت 100 هزار ریال به دیگر شهرهای سیستان و بلوچستان عرضه می شود.
وی اظهار داشت: این گیاه در مقابل سرما، خشكی و شوری مقاوم و دارای ارزش خوراكی، دارویی، بهداشتی و آرایشی فراوانی است.
وی با بیان اینكه زیره گیاهی گلدار از خانواده چتریان یا جعفری است گفت: این محصول شامل دو نوع زیره سبز و زیر سیاه (كرمانی) است كه در شهرستان خاش نوع سبز آن در بخش مركزی و منطقه روتك كشت می شود.
طوقی افزود: 66 نفر در شهرستان خاش در كار تولید محصول زیره اشتغال دارند./س