مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری قم گفت: با استفاده از فناوری نانو روزانه 50 تن یخ بهداشتی در قم تولید می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حسن قنبری با اشاره به فرا رسیدن فصل گرما اظهار کرد: فرآیند تولید تا توزیع یخ‌های بهداشتی صنعتی برای نخستین بار در سطح کشور به صورت یکپارچه و مستقیم در قم انجام می‌شود.

وی با اشاره به تأمین یخ در ایام خاص مانند 14 و 15 خرداد، نیمه شعبان و روز قدس گفت: بسته‌های یخ با بهترین استانداردهای کشور و ظرفیت 50 هزار کیلو گرم در روز تولید و در سردخانه با ظرفیت 700 هزار کیلوگرم نگهداری می‌شوند.

قنبری با بیان اینکه یخ در کیوسک‌های مربوط به سازمان میوه و تره‌بار با کیفیت مطلوب عرضه می‌شود عنوان داشت: فناوری مدرنِ نانو فیلتر در فرآیند تولید به کار رفته که این نوع از یخ لیوان یا کاب آیس (cubeice) از وجود هرگونه املاح مضر در آب جلوگیری می‌کند.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری قم خاطر نشان کرد: یخ‌های تولیدی تمام مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و سازمان صنعت معدن و تجارت را دارد./س

برچسب ها: قم ، نانو ، تولید ، یخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.