نصيري مدير عامل بازار تهاتر رهسا در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت: بيش از 50 تا 60 سال است كه از عمر بازار تهاتر در دنيا مي گذرد اما ا اين بازار در کشور ما هنوز يك بازار کاملا نوپا است.
نصيري تصريح کرد: در شرايط فعلي بهره گيري از اين بازار مي تواند منابع توليدات داخلي کشور را بدون تبادل منابع مالي اقدام به مبادله کالا کند.
وي ادامه داد: در حال حاضر بيشترين همکاري ما با اين بازار در بخش ساختماني، صنعتي ، کارخانجات، صنايع و صنايع توليدي است.
اين درحالي است که بسترها طوري طراحي شده که تمام صنايع از جمله صنعت گردشگري در کارخانه ها و بيمه را مي توانيم به خوبي پوشش دهيم.
ما اميدواريم بتوانيم بستر خوبي را براي کار کردن در عرصه صنعت کشور فراهم کنيم .
نصيري در ادامه با بيان اينکه عمده بازار تهاتر در کشور هاي همسايه مانند ترکيه و روسيه بين ده تا 15 سال است ، تصريح کرد: در حال بررسي براي بستن قرارداد همکاري با اين بازارهاي تهاتر هستيم .
وي در پاسخ به اين سوال که کشور ما داراي چه ظرفيت هايي است که بازار تهاتر مي تواند باعث رونق فعاليت هاي اقتصادي شود؟عنوان کرد: بازار تهاتر مي تواند نقدينگي ها را در كشور کنترل کرده يعني اگر کسي نخواهد اقدام به معامله کند، مي تواند معاملات خود را با تهاتر يعني از طريق اعتبار کالا انجام دهد اين روند کمک مي کند که نقدينگي در کشور کنترل و حتي کاهش يابد.