معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت:این میزان حدود 70 تا 80 درصد هزینه های واحدهای تولیدی را شامل میشود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران، نگهدار افزود: یکی از روش های استاندارد روز، فراهم کردن علوفه غنی شده مورد نیاز دام از طریق احداث سیلوی علوفه خشبی است.

وی مهمترین اصل نگهداری مواد سیلو شونده تخمیر طبیعی را مواد علوفه ای در شرایط غیر هوازی عنوان و تصریح کرد:

سیلاژ یکی از روش های مناسب برای ایجاد ارزش افزوده (بهبود و افزایش منابع غذایی و جلوگیری از ضایعات مواد غذایی) است که می تواندبه عنوان یک غذای پر رطوبت و تخمیر شده مورد تغذیه نشخوار کنندگان به خصوص گاو و گوسفند قرار گیرد که بعد از 21 روز آماده بهره برداری است.

وی گفت: در فرایند سیلاژ سازی معمولاًً از محصولات علوفه ای شامل غلات (ذرت) جو (سورگوم) و یا از دیگر غلات استفاده می شود.

تاکنون بیش از5600 تن علوفه سیلا شده در استان تولید شد./س

برچسب ها: هزینه ، تولیدی ، علوفه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.