معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:5/2درصد از کل تولید گوشت مرغ کشور در استان صورت می گیرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران لرستان سپهوند با بیان اینکه 3 هزارو 900 نفر در واحد های پرورش مرغ گوشتی استان مشغول به کار هستند گفت:در هر دوره جوجه ریزی تقریبا 6 هزارو 400 تن گوشت مرغ در استان تولید می شود.

وی افزود:لرستان با تولید سالانه 44هزارتن معادل 5/2 درصد از کل تولید گوشت مرغ کشور در جایگاه دوازدهم قرار دارد./س

برچسب ها: تولید ، گوشت مرغ ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.