مهديه حاجي ميرزاده همچنين بر مصرف نکردن الکل تاكيد كرد و افزود: مصرف الکل با فشارخون بالا ارتباط داشته و میتواند سبب تشدید بیماری شود.
اين كارشناس، کاهش مصرف مواد غذایی حاوی کافئین را در پيشگيري از بروز فشارخون بالا موثر عنوان كرد و متذكر شد: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای، نوشابههای کولا و شکلات سبب افزایش فشارخون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.
وي با اشاره به روشهاي پیشگیری و کاهش فشارخون بر پرهیز غذایی تاكيد و خاطرنشان كرد: افراد از مصرف غذاهای شور از جمله گوشت به شکل نمک سود شده، کنسروی، همبرگری، سوسیس و کالباس به دلیل سطح بالای سدیم آنها، همچنين سبزیهایی که در آب نمک کنســرو شدهاند بايد اجتناب کنند.
اين كارشناس تغذيه در ادامه تصريح كرد: همچنين از مصرف غذاهای چرب و انواع سسها،مصرف چیپس، پفک، خیار شور، ماهیهای شور و دودی و سایر غــذاهای فرآوری شده که نمک آنها زیاد است باید اجتناب شود.
وي اظهاركرد: پیشگیری و درمان فشارخون موجب کاهش بیماریهای قلبی عروقی می شود و از مرگ متعاقب آن جلوگیری می كند.