دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی علوم شناختی با اشاره به برگزاری پنجمین همایش بین المللی علوم و فناوری شناختی گفت: تهران کانون توجه علوم و فناوری شناختی در دوران برگزاری این همایش است.

 به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل ازستاد خبری پنجمین همایش بین المللی علوم شناختی، وحید شریعت با بیان اینکه این همایش دوسالانه با حضور محققان ايراني و انديشمنداني از يازده كشور جهان برگزار می‌شود، گفت: محققان ایرانی و پژوهشگرانی از 11 کشور از جمله انگلیس،کانادا، روسیه، اتریش، سوئد، روسیه، چین، مالزی و... در این همایش حضور دارند.
 
وی هدف از برگزاری این همایش را استفاده از فناوری شناختی برای ارتقای زندگی انسان و درمان بیماری‌های مغز و روان خواند و افزود: با استفاده از این فناوری‌ها می‌توان بیماری‌هایی مانند اعتیاد، اتیسم و آلزایمر را درمان کرد.
 
دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی علوم شناختی ادامه داد: برگزاری این همایش فرصتی را برای استفاده از فناوری‌های روز دنیا در داخل کشور به منظور همکاری بین المللی و منطقه ای فراهم می‌کند.
 
به گفته وی، حافظه، کنترل حرکت، یادگیری، آسیب‌شناختی، آموزش و پرورش شناختی و علوم اعصاب شناختی از جمله عناوین همایش بین المللی علوم و فناوری شناختی است.
شریعت شناخت را مجموعه ای از پردازش‌های مغز انسان دانست و تاکید کرد: علوم و فناوری شناختی به بررسی روش‌های مختلف برای شناسایی، ارتقا و بازتوانی عملکرد شناختی می‌پردازد
 
.
 وی ارائه یافته‌های علوم شناختی از سال گذشته در همایش امسال را وجه تمایز برگزاری پنجمین همایش دانست و افزود: در چند سال اخیر یافته‌های جدیدی از شناخت مغز انسان به دست آمده است و همایش امسال بهترین فرصت برای ارائه این روش‌ها در راستای ارتقا زندگی انسان است.
 
گفتنی است پنجمین همایش بین المللی علوم و فناوری شناختی به همت پژوهکشده علوم شناختی فردا به مدت 3 روز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود
برچسب ها: شناختی ، کانون ، فناوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار