بیش از 6 هزار تن گوشت قرمز و 24 هزار تن گوشت سفید پارسال در ساری تولید شد .

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: 48 هزار تن شیر و بیش از 36 میلیون و 368 هزار قطعه جوجه یک روزه در 20 واحد مرغ گوشتی پارسال در این شهرستان تولید شد .

قاسم نژاد افزود:ارزش اقتصادی گوشت قرمز تولیدی هزار و 141 میلیارد ریال گوشت سفید 697 میلیارد و 920 میلیون ریال و تولید شیر نیز بیش از 266 میلیارد و 400 میلیون ریال برآورد شده است .

وی با بیان اینکه این میزان تولید با جمعیت 664 هزار واحد دامی و جوجه ریزی مرغ گوشتی به میزان 19میلیون قطعه پارسال حاصل شد،تصریح کرد:شهرستان ساری 8 درصد تولید شیر،بیش از 26/9 درصد تولید گوشت قرمز و 29/12 درصد گوشت سفید مازندران را تأمین می کند./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.