احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخصیص قسمتی از زمین زراعی فقط برای مدت 8-6 هفته به کشت گونه های گیاهی برای تهیه کود سبز امکانپذیر نیست.
وی بااشاره به چگونگی حاصل شدن کود سبز تشریح کرد: کود سبز از کشت گیاهان علوفه ای با رشد سریع به ویژه از خانواده بقولات و زیر خاک بردن محصول سبز به دست می آید.
بایبوردی ادامه داد: افزایش مواد آلی خاک را می توان از مهم ترین فواید کود سبز قلمداد نمود.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: محدودیت هایی از قبیل تعداد کارگر مورد نیاز، آب و تهیه گیاه کودی برای تهیه کود سبز را نباید فراموش شود.
وی ضمن بیان برخی از مزایای کود سبزاظهار داشت: کارشناسان کود سبز را در ازدیاد فعالیت های زیستی، نگهداری و قابل جذب نگه داشتن عناصر غذایی خاک موثر می دانند.
بایبوردی با اشاره ای به شرایط مناسب برای رشد گیاه تاکید کرد: حاصلخیزی خاک توصیف کننده توانایی و قابلیت خاک برای تامین شرایط رشد پایا، بهینه و مطلوب گیاه است./س