مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: عدم استقبال تولیدکنندگان از بسترهای آموزشی و افزودن بر اطلاعات خود برای افزایش راندمان تولید در واحد سطح را نیاید به عنوان یکی از مشکلات در پرورش این محصول گلخانه ای فراموش کنیم.

 

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مجوز پرورش قارچ خوراکی برای 20 مرکز صادر شده ولی از این تعداد در 17 مرکز این محصول تولید می شود.

وی تشریح کرد: بُستان آباد، مراغه، میانه، بُناب، آذرشهر و شبستر از جمله شهرستان های توانمند در تولید قارچ خوراکی در آذربایجان شرقی محسوب می شوند.

اسکندری به میزان تولید قارچ خوراکی در استان اشاره کرد و یادآور شد: سالانه حدود دو هزار و 140 تن قارچ خوراکی در استان تولید می شود.

وی اظهار داشت: در حال حاضر مجوز فعالیت برای پرورش قارچ خوراکی برای توانایی در تولید بیش از 100 تن صادر خواهد شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: تولید کمتر از 220 تن توجیه اقتصادی ندارد.

اسکندری تاکید کرد: در زمینه اشتغال زایی، طبق آمار در هر هکتار پرورش قارچ همراه با کمپوست، برای 25 نفر توان اشتغال زایی وجود دارد؛ اما چون اکثر تولید کنندگان استان، کمپوست مورد نیاز خود را از استان های دیگر تأمین می کنند، این تعداد به 11 تا 12 نفر کاهش می یابد./س

برچسب ها: پرورش ، قارچ ، خوراکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.