پژوهشگران در مطالعه ای که به تازگی درباره بادمجان که محصولی تابستانی است انجام داده اند به تاثیر این محصول در درمان بیماری صرع و دیابت پی بردند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ در این مطالعه که با هدف تاثیر تغذیه در بروز تشنج انجام شد مشخص شد که بادمجان حاوی ماده ای فعال و ضد تشنج است و می تواند در درمان بیماری تشنج و دیابت موثر باشد.

همچنین مشخص شد که مصرف قندهای ساده و نوشیدنی های حاوی الکل و کافئین می تواند در میزان قند خون نوسان ایجاد کند و زمینه اي برای بروز حمله ی صرع و دیابت باشد.

در واقع مبتلایان به این بیماری ها برای کنترل و پیشگیری از حملات تشنجی باید برنامه غذایی منظمی داشته باشند و از مواد غذایی حاوی فیبر مانند بادمجان زیاد مصرف کنند.
 
پزشکان توصیه می کنند که ديابتي ها بهتر است روزی نصف یک عدد بادمجان را به صورت خام برای کاهش میزان قند خون مصرف کرد.
برچسب ها: بادمجان ، دیابت ، صرع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.