نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز رمز پیروزی ما وحدت است و به شدت نیازمند وحدت هستیم.

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد،دکتر علی مروی در همایش انتخاباتی شورای هماهنگی حامیان حماسه پیشرفت و آبادانی نیشابور در هیئت صاحب‌الزمانی این شهر، افزود: از اینکه این اتفاق در نیشابور می‌افتد و نیروهای ارزشی به این نتیجه رسیده‌اند، خوشحال و امیدوارم.

وی اظهار کرد: نیشابور عقب‌ماندگی‌های بسیار دارد اما از ظرفیت بالا و در عین حال عقب‌ماندگی‌های بسیار دارد که در سایه وحدت می‌توان به توسعه رسید.

نماینده نیشابور و فیروزه در خانه ملت با اشاره به اینکه در انقلاب از ابتدا تا الان وحدت راهگشا بوده است، تاکید کرد: یکی از عوامل مهم موفقیت و رشد و توسعه وحدت است.

مروی یادآور شد: در سایه وحدت کسی نمی‌تواند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند و همه امتیازها را می‌شود به شرط پیگیری گرفت.

وی تاکید کرد: باید به سمت وحدت نیروهای ارزشی و متخصص برویم زیرا پاسخگویی به شهدا و به خاطر مردمی که به ما دل بسته‌اند و دست‌شان دراز است وحدت می‌طلبد.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درخواست من این است که هر تصمیمی که برای وحدت گرفته می‌شود پایش بایستیم و از حرکت فردی پرهیز شود.

مروی با بیان اینکه خدمت در نظام جمهوری اسلامی، بهترین عبادت است، اضافه کرد: پیش وجدان خود و مردم و در پیشگاه خداوند متعهد باشیم که کار شوراها به سرانجام برسد. /س



برچسب ها: انرژی ، مجلس ، وحدت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.