به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه تلويزيوني پي بي اس نيوز ؛ نتايج بررسي مرکز کنترل و جلوگيري از بيماري ها در آمريکا نشان مي دهد که خودکشي در ميان افراد ميانسال در اين کشور به شکل بي سابقه اي افزايش يافته است و هر سال تعداد کساني که در اثر خودکشي جان خود را از دست مي دهند بسيار بيشتر از افرادي است که در حوادث رانندگي در اين کشور جان خود را از دست مي دهند.
نتايج بررسي ها در جامعه آمريکا در يک دوره ده ساله منتهي به سال دو هزار و ده نشان مي دهد که در سال دو هزار و ده بيشترين تعداد خودکشي ها در اين کشور به وقوع پيوسته است بنحوي که در اين سال حدود سي و هشت هزار و سيصد و شصت و چهار مورد مرگ در اثر خودکشي در آمريکا ثبت شده است. اکثر افرادي که در آمريکا خودکشي مي کنند ميانسال هستند. در حالي که بررسي ها از افزايش بيست و هشت درصدي خودکشي در جامعه آمريکا حکايت مي کند اين بررسي ها همچنين نشان مي دهد که خودکشي در ميان سفيدپوستان آمريکا حدود چهل درصد افزايش يافته است. همچنين بررسي ها نشان مي دهد که ميزان خودکشي در ميان شهروندان آمريکا که دهه پنجم زندگي خود را مي گذرانند حدود چهل و هشت درصد افزايش يافته است.
براساس اين گزارش، اسلحه مهم ترين ابزار خودکشي در آمريکا است. بعد از سلاح مسموميت دومين عامل خودکشي و حلق آويزکردن سومين عامل خودکشي در آمريکا محسوب مي شوند.
دکتر توماس فريدن مدير مرکز کنترل و جلوگيري از بيماري ها در آمريکا در مصاحبه با شبکه پي بي اس نيوز درباره علت خودکشي شهروندان آمريکا گفت ما نمي دانيم علت اصلي افزايش خودکشي ها در آمريکا چيست. اما آمارهاي خودکشي در اين کشور رو به افزايش است. وي گفت معمولا در دوران رکود اقتصادي شاهد افزايش خودکشي در ميان شهروندان آمريکا هستيم. در عين حال نسلي که امروز در آمريکا دست به خودکشي مي زند همان نسلي است که انتظارات زيادي از زندگي در اين کشور داشته است همچنين تنهايي اين نسل هم يکي ديگر از عوامل افزايش خودکشي آنها است.
اين پزشک آمريکايي در ادامه با اشاره به خودکشي شماري از آمريکايي ها به علت استفاده از دارو گفت برخي از اين افراد به شکل غيرعمد به علت استفاده بيش از حد از دارو جان خود را از دست مي دهند برخي هم از روي عمد با استفاده بيش از حد از دارو به زندگي خود پايان مي دهند. در عين حال مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلي هم از عوامل ديگر خودکشي در آمريکا هستند.