در حالي که توليد کنندگان مطرح کنسول هاي بازي دنيا در حال رقابت بر سر کيفيت و سخت افزار محصولاتشان هستند کمپاني هاي بي ادعا با فناوري رايانش ابري همگام شده و قابلیت های جدیدی را به کنسول های بازی اضافه کردند.

به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ تا به حال برای استفاده از آخرین نسخه های بازی های کامپیوتری نیاز به سخت افزار های جدید و قدرتمند نیاز بود اما با ورود کنسول هاي جديد به دنياي بازي هاي آنلاين اين روند تغيير کرده است.
يکي از اين کنسول ها Onlive نام دارد؛ بازیکنانی که خیلی علاقه دارند پیروزی های خود را به رخ دیگران بکشند، می توانند بعد از یک بازی حرفه ای نتیجه ی بازی را با یک دکمه ضبط و به این ترتیب بازی ها را برای خودشان ذخیره کنند و هرکجاي دنياي وسيع اينترنت که خواستن انتشار بدهند.
 


از امکانات این کنسول می شود به یک دسته بی سیم همراه با دکمه های چند رسانه ای اشاره کرد. البته می توان از کنترولر های کنسول ایکس باکس هم برای این دستگاه استفاده کرد.
 


پلاتفرم Onlive این امکان را فراهم می کند تا هر وسیله ی مجهز به پهنای باند، به آخرین بازی های کامپیوتری دسترسی داشته باشه.یک دستگاه کوچیک که با پهنای باند ۲مگابیت بر ثانیه مورد استفاده قرار می گیرد.
 Onlive ، می تواند بازی های مورد نیاز کاربران را بر روی کامپیوتر های شخصی، مکینتاش، صفحه نمایش های HD و به همین زودی بر روی تبلت ها در دسترس قرار بدهد و در واقع این امکان را به کاربر می دهد تا از راه دور به بازی هایی که بر روی سرورهای Onlive قرار دارند دسترسی داشته باشند.
 


در حقیقت می شود با استفاده از سیستم کامپیوتر های معمولی به جدیدترین بازی های HD دسترسی داشت. براي استفاده از اين کنسول فقط به یک اینترنت خوب با پهنای باند بالا نیاز دارید تا بنشینید و از بازی ها لذت ببرید.
پلاتفرم Onlive بر روی لپ تاپ در سرعت بالای ۲مگابیت بر ثانیه هم عملکرد خوبی دارد، هر چند با کمی کندی و مشکل!!!!
میکرو کنسول Onlive از اتصال Wi-fi پشتیبانی نمی کند!، به همین دليل باید از طریق کامپیوتر های شخصی به Wifi متصل بشید و این دستگاه را به سیستم خودتون وصل کنید.
 

 
دومين کنسول بازي OUYA نام دارد که با سيستم عامل اندروید کار می کند. جالبه بدانید این کنسول در ابتدا یک پروژه ساده بوده و با پیدا شدن یه سرمایه گذار حالا تبدیل به یک محصول واقعی شده است.
 

کنسولOUYA به همراه یک دسته بازی ارایه خواهد شد و از یک پردازشگر 1.7GHz چهار هسته ای تگرا ۳ استفاده می کند و ۸ گیگابایت حافظه داخلی به همراه یک گیگابایت رم دارد.
 


امروزه که سیستم عامل اندروید به یکی از علاقمندی های کاربران تبدیل شده کمتر کسی است که از اجرای بازیهای این سیستم عامل روي تلوزيون بدش بياد.

 
گزارش از: حسين عاليان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۶
تشکر
Iran (Islamic Republic of)
محمد صابر
۱۲:۵۸ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲
عالی بود فقط قیمت هاشونم بگید
Iran (Islamic Republic of)
عدل فیالی
۲۲:۲۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
این چیه
Iran (Islamic Republic of)
mahdi
۲۲:۲۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
باتشكرفراوان.
Iran (Islamic Republic of)
mahdi
۲۲:۲۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
باتشكرفراوان.
Germany
ناشناس
۲۱:۱۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
نرم افزار قرآنی بذارید و در موزد autoscript توضیح دهید پس کی در مورد autoscript توضیح می دهید برای 2000 بار؟
Germany
احسان
۲۰:۳۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
عالی بوووووووووووووووووووووووووود

خیلی ممنون