داوود يارمحمدي کارشناس کشاورزي در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با اشاره به اهميت نان صنعتي گفت: توليد انبوه نان در هر روز و ارائه آن به بازار و صرف زمينه را براي توليد نان صنعتي در کشور دو چندان مي کند.
وي گفت: يکي از مزاياي توليد نان صنعتي انجام مرحله کامل تخمير نان است که اين مهم سبب توليد نان با کيفيت شده و ضايعات نان را کاهش مي دهد.
يارمحمدي کم هزينه بودن مصرف انرژي به نسبت توليد را مزاياي ديگر نان صنعتي دانست وگفت: در توليد نان صنعتي شاهد کاهش چشمگير و صرف انرژي هستيم به طوري که گسترش و صرف اين نوع نان سبب کاهش هزينه نيروي انساني و کاهش و صرف انرژي به نسبت توليد مي شود.
اين کارشناس با بيان اينکه توليد نان صنعتي با توجه به استاندارد فضا و مکان زيادي نمي خواهد گفت: انجام توليد انبوه در فضاي نسبت کم و در نتيجه کم بودن هزينه جا و مکان از ديگر مزيت هاي توليد نان صنعتي است که امکان توليد آن با هزينه و مکاني کم هم فراهم مي کند.
وي خاطرنشان کرد: ورود نان صنعتي به کشور و به چرخه غذايي مردم سبب کاهش ضايعات نان در بخش توليد و صنعت مي شود به طوري که اين ورود 750 ميليارد تومان صرفه جويي در پي دارد.