سه هزار و 500میلیارد ریال برای توسعه کشاورزی فارس هزینه شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس ، استاندار فارس گفت: پارسال سه هزار و 500میلیارد ریال به توسعه کشاورزی و صنایع وابسته تبدیلی این استان در قالب 177طرح اختصاص و هزینه شد.

صادق عابدین در حاشیه نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی در شیراز افزود: همچنین یک هزار میلیارد ریال وام های کم بهره در اختیار صنایع کشاورزی دام و طیور قرار گرفت که در زمینه ارتقا و توسعه آن بکار گرفته شد .

وی ادامه داد :امسال طرح های متنوع در زمینه مکانیزاسیون و توسعه کشاورزی طرح ریزی شده که در انتظار تخصیص اعتباراست .

وی بیان کرد:در استان فارس گام های اساسی در زمینه کشاورزی هسته ای و نانو تکنولوژی برداشته شده که بهره گیری از آنها در جهت اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی اثر گذار خواهد بود.

استاندار فارس گفت :بیش از چهار هزار طرح سال گذشته در این استان به تصویب رسیده که بخشی از آنها اجرایی شده و بقیه در انتظار تخصیص اعتبار است .

وی افزود: امسال بخش کشاورزی تخصصی فارس ظرفیت جذب 10 هزار میلیارد اعتبار را دارد که امید است در سفرآینده هیات دولت به این مهم توجه شود ./س

برچسب ها: توسعه ، کشاورزی ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.