مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی وکاهش ضایعات مواد غذایی را مهم ترین مزیت کشاورزی ارگانیک می دانند.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.

وی ادامه داد: استفاده از عملیات بهزراعی و بهنژادی، رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز را باید از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح عنوان کرد.

بایبوردی تاکید کرد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود/س

برچسب ها: کاهش ، ضایعات ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.