ابطالی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران،گفت:سال گذشته بیش از 70 میلیارد ریال تسهیلات به منظور اصلاح و احیای باغات در اراضی شیبدار مازندران به متقاضیان پرداخت شد.
وی افزود: امسال هم منتظر طرح توسعه در این اراضی هستیم تا ضمن معرفی ارقام مستعد گیاهی به ویژه ارقام هستهدار و دانهدار، میزان تسهیلات را اعلام و به متقاضیان واجد شرایط پرداخت کنیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان مازندران با بیان اینکه مطالعات طرحهای توسعهای در بسیاری از اراضی شیبدار استان مازندران انجام شده است، تصریح کرد : تنها 3 هزار هکتار از آمار این مطالعات مربوط به اراضی شیبدار ساری، نکا و بهشهر است.
ابطالی همچنین از وجود حدود 200 تا 300 هزار هکتار اراضی شیبدار و کم بازده در استان مازندران خبر داد که تغییر الگوی کشت و شخم و شیار در خلاف جهت شیب، برای آنها توصیه شده است.
وی گفت: کاشت درختان سیب پایه در سطح 50 هکتار از اراضی شیبدار دودانگه ساری، الگوی کشت منحصربهفردی در استان و کشور است که کشاورزان میتوانند با استناد به آن و استفاده از تکنولوژی روز، کشاورزی پایدار و بهصرفهای داشته باشند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان مازندران در پایان افزود: شناسایی مناطق مستعد توسعه طرح تغییر الگوی کشت در اراضی شیبدار یکی از ضروریات سازمان جهادکشاورزی استان است./س