پیاز دارای ترکیبات مختلفی است که فواید بسیار زیادی دارد که از جمله قند کلسترول خون را کاهش می دهد.

مریم دهداب دانشجوی دکترای شیمی فیزیک از دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار باشگاه  علمي خبرنگاران اظهار داشت: پیاز سرشار از ویتامین C  ،کلسیم، منیزیم، فسفر ،پتاسیم سدیم، گوگرد، اسید فولیک و مقدار کمی آهن مس روی است.

وی تصریح کرد: پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس ترکیبی در پیاز شناسایی کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند.

دهداب متذکر شد: پیاز، قند و کلسترول خون را پایین می آورد و همچنین پیاز به دلیل داشتند گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود.

وی خاطرنشان کرد: در ضمن پیاز از سرطان ریه جلوگیری کرده و به عنوان داروی ضد عفونی کننده استفاده می شود و در صورتیکه سرما خورده باشد با قرار  دادن چند برش پیاز در خانه در تصفیه هوا و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی به سایر خانواده جلوگیری می کند./ع2
برچسب ها: پیاز ، قند ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار