اسماعیل اسفندیار در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: با حضور بیش از 60 صنعت پویا و فعال و 600 نفر فعال صنعتی و معدنی این مهم ضروری به نظر می رسد.
وی ادامه داد: شهرستان فیروزکوه با برخورداری از مرکز رشد فناوری و با جمعیت دانشجویی 12 هزار نفری در دانشگاه های آزاد و پیام نور از قابلیت ایجاد رشته های مربوط به صنایع و معادن برخوردار است.
اسفندیار افزود: انجام این مهم در آینده ای نزدیک از ظرفیت های بالای منطقه به نحو مطلوب و بهینه در راستای اهداف توسعه شهرستان فیروزکوه بهره برداری شود.
معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرماندار فیروزکوه افزود: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان فیروزکوه در زمینه بهره مندی از معادن، نیاز به نیروی متخصص و کارشناس به شدت در این حوزه احساس می شود.
وی ادامه داد: این در حالی است که امروز اداره صنعت، معدن و تجارت فیروزکوه بی هیچ افزایش ظرفیت انسانی با توجه به اینکه قبلاً اداره صنایع و معادن نیز در این شهرستان وجود نداشت، وظایف این بخش را به دوش می کشد.
اسفندیار افزود: با توجه به مواهب معدنی موجود در منطقه، معرفی فیروزکوه به عنوان یک شهر پایلوت معدنی و طراحی و تدوین طرح جامع توسعه معدنی این شهر، امکان برنامه ریزی بلند مدت در این عرصه به منظور توسعه این شهرستان را فراهم می کند./س