به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران
مرکز زنجان ،طبیعت خیار سرد و مرطوب است و در فصل گرم جهت خنک شدن بدن نیز مصرف می
شود.
خیارسرشار از املاح منگنز, کربنات
کلسیم , ویتامین های A,B,C است.
این میوه با تمام میوه تفاوت دارد که
نارس آن گواراتر از رسیده آن است البته میوه رسیده و کال آن هر دو مفید و دارای
خواص مخصوص به خود هستند.
ریختن چند قطره آب آن در بینی و بوئیدن
آن جهت گرفتگی و بی حوصلگی وکم خوابی مفید است.
آشامیدن آب خیار جهت بهبود تب های شدید تسکین
التهاب و حرارت , صفرای خون, التهاب معده ورفع تشنگی , پاک کننده کبد, زیاد شدن
ادرار, دفع سنگ های کلیه و مثانه و بر طرف کردن یرقان سودمند است.
یک لیوان آب خیار با سی گرم نبات مسهل خوب و
گوارایی است و صفرا و سودا را به خوبی از معده خارج می کند.
اگر مقداری میخک را در آب خیار خیسانده و پس از 24 ساعت آن را صاف کرده و با عسل بنوشید کسالت را بر طرف می کند. رنگ چهره را باز می کند و در شخص حالت طراوت به وجود می اید.
معده بعضی افراد قدرت هضم خیار را
ندارد و پس از خوردن آن مبتلا به گاز معده و پیچش معده می شوند این گروه باید خیار
را با پوست اب گرفته و با اب لیمو یا ماست یا عسل میل کند./ع