خیار رنگ چهره را باز می کند و در شخص حالت طراوت به وجود می آورد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مرکز زنجان ،طبیعت خیار سرد و مرطوب است و در فصل گرم جهت خنک شدن بدن نیز مصرف می شود.

خیارسرشار از املاح منگنز, کربنات کلسیم , ویتامین های A,B,C است.

این میوه با تمام میوه تفاوت دارد که نارس آن گواراتر از رسیده آن است البته میوه رسیده و کال آن هر دو مفید و دارای خواص مخصوص به خود هستند.

ریختن چند قطره آب آن در بینی و بوئیدن آن جهت گرفتگی و بی حوصلگی وکم خوابی مفید است.

 آشامیدن آب خیار جهت بهبود تب های شدید تسکین التهاب و حرارت , صفرای خون, التهاب معده ورفع تشنگی , پاک کننده کبد, زیاد شدن ادرار, دفع سنگ های کلیه و مثانه و بر طرف کردن یرقان سودمند است.

 یک لیوان آب خیار با سی گرم نبات مسهل خوب و گوارایی است و صفرا و سودا را به خوبی از معده خارج می کند.

اگر مقداری میخک را در آب خیار خیسانده و پس از 24 ساعت آن را صاف کرده و با عسل بنوشید کسالت را بر طرف می کند. رنگ چهره را باز می کند و در شخص حالت طراوت به وجود می اید.

معده بعضی افراد قدرت هضم خیار را ندارد و پس از خوردن آن مبتلا به گاز معده و پیچش معده می شوند این گروه باید خیار را با پوست اب گرفته و با اب لیمو یا ماست یا عسل میل کند./ع

برچسب ها: شادابی ، پوست ، خیار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.