کارشناس مسوول بهبود محصولات دامی جهادکشاورزی خمین گفت: سالانه 63 هزار و 175 تن محصولات دامی در این شهرستان تولید می شود.

رضایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این میزان تولید شامل یکهزار و 784 تن تخم مرغ، هفت هزار و 260 تن گوشت سفیدمرغ، 50 هزار و 393 تن شیرخام و سه هزار و 738 تن گوشت قرمز است.
وی ادامه داد: این شهرستان 16 درصد از تولید شیرخام استان، شش درصد تولید تخم مرغ و هفت درصد گوشت قرمز استان مرکزی را تولید می کند.
رضایی ادامه داد: خمین در تولید شیرخام رتبه دوم، تولید گوشت سفید مرغ و تخم مرغ رتبه سوم و در تولید گوشت قرمز رتبه پنجم استان مرکزی را دارد.
وی خاطرنشان کرد: حدود 60 درصد از تولید محصولات دامی این شهرستان مازاد بر مصرف است که به استان های مجاور ارسال می شود.
شهرستان خمین دارای بیش از پنج هزار واحد دامداری و 124 واحد مرغداری است./س

برچسب ها: تولید ، محصولات ، دامی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.