دکتر محسن احدي، دبير انجمن علمي شنوايي شناسي ايران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: اين کنگره به منظور ارايه دستاوردهاي جديد در پژوهش هاي شنوايي شناسي و تعادل برگزار شده است. همکاري در يک جمع براي رسيدن به هدفي مشخص تجربه اي بسيار گرانقدر براي همه شرکت کنندگان است و يادگيري بسيار از وجوه مختلف را باعث مي شود.
وي گفت: نزديک به 200 مقاله به دبيرخانه اين کنگره ارسال شده است که از اين تعداد 70 سخنراني و 100 پوستر ارايه مي شود. اختلال پردازش مرکزي شنوايي، وزوز گوش و درمان و مديريت آن، حفاظت شنوايي و پيشگيري ازکم شنوايي، کم شنوايي کودکان و سالمندان، وسايل کمک شنوايي وکاشت حلزون، پردازش درک گفتار، غربالگري شنوايي و اختلال در شنوايي شناسي از محورهاي مورد بحث دراين کنگره است.
دبير انجمن شنوايي شناسي ايران عنوان کرد: يکي از مهمترين پيشرفتها در علم شنوايي شناسي در کشورمان تاسيس و راه اندازي مقطع دکتراي شنوايي شناسي است که اين امر باعث شده که پژوهش هاي وسيعي در حوزه شنوايي انجام گيرد.
وي بيان کرد: بيشترين آمار تعداد کاشت حلزون در منطقه مربوط به کشورمان است. در مورد اختلالات پردازش مرکزي شنوايي پيشرفتهاي خوبي را در درمان و تشخيص آن داشتيم و مراکز دانشگاهي اين اقدام را به طور روتين انجام مي دهند.
احدي اظهار کرد: اين کنگره از حداکثر امتياز بازآموزي ممکن و امکان جلب حضور متخصصان ساير رشته هاي علوم پزشکي برخوردار است./ح