دبیر اجرایی جشنواره خليج فارس:
دبیر اجرایی جشنواره خليج فارس:
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد اطلاع رساني سومين جشنواره فرهنگي هنري خليج فارس؛ محمدعلي دشت گلي، عنوان كرد: از آنجا كه 50 درصد فعالیت هاي جشنواره خليج فارس در حوزه هنری صورت مي گيرد و حوزه های مطبوعاتی، فرهنگی و سینمایی در سطح مختصرتری برگزار می شود، کمیته فرهنگی هنری ما به رياست حميد شاه آبادي معاون هنری وزارت ارشاد تشكيل شد.
وي افزود: اين كميته 14 منطقه یعنی در استانهای هرمزگان، کرمان، قزوین، سیستان و بلوچستان، کردستان، لرستان، خراسان جنوبی، تهران، خراسان شمالی، اصفهان، یزد، فارس، مرکزی و جزیره قشم و گرایشها و رشتههایی مثل موسیقی نواحی، خوشنویسی، آواها و نواها، کاریکاتور، عکس، متون نمایشی، تئاتر ساحلی، طراحی پوستر، پوستر و نشانه، نگارگری، موسیقی کرال ، نقاشی ، تئاتر خیابانی و موسیقی حماسی را در بر مي گيرد.
نماينده معاونت هنري در جشنواره خليج فارس توضيح داد: فراخوان ها در زمستان 91 ارسال شد و طبق برنامه آثار هنرمندان سراسر کشور دریافت شد و اکثر استانهاي اين بخش تا هفتم اردیبهشت اختتامیهشان را برگزار کردهاند. هر استانی یک یا دو برگزيده را به بندرعباس میفرستد تا در اختتامیه نهایی که روز دهم ارديبهشت ماه در بندرعباس برگزار می شود از آنها تجلیل شود، کما اینکه قبلا هم در استان های خودشان از برگزیدگان سطوح دیگر تجلیل به عمل آوردهاند.
وي ادامه داد: همچنين قرار است یک کتاب نفیس از آثار برگزیده و شرکت کنندگان این 14 گرایش در این 14 منطقه کشور از سوی ستاد برگزاری منتشر شود و از سه تن از استادان برجسته تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی که در حوزه خلیج فارس کار کرده اند نيز روز دهم در بندرعباس تجلیل شود.
وي اظهار كرد: علاوه بر اين کارگاه هایی برای منتخبان و برگزيدگان این 14 گرایش در طول سال 92 برگزار خواهيم كرد تا بتوانند حمایت و هدایت بهتری شوند برای حضور در جشنواره های سال آینده آماده باشند.
دشت گلي در مورد تاثير و اهميت جشنواره خليج فارس گفت: وقتی در نخستین جشنواره در یک فاصله زمانی کوتاه از فراخوانی که اعلام شد و با توجه به اولین دوره بودن آن، آمار ما 2500 هنرمند با 7000 اثر بود این آمار نشاندهنده علاقه هنرمندان ما به هویت و اصالت ملی و بومی و به نوعی دینی شان است.
وي ادامه داد: هنرمندان ما به این حوزه در سال های گذشته و خصوصا امسال که به شکلی ملی در حال برگزاري است ، توجه زيادي نشان داده اند. قطعا در سال های آینده بُعد بین المللی تری خواهد یافت و گذشته از مسائل پژوهشی، قطعا فراخوان هایی در حوزه تئاتر و سینما خواهد بود که موجب خواهد شد کشورهای دیگر در اقصی نقاط دنیا هم با این موضوع در اين جشنواره شرکت کنند.
دبیر اجرایی كميته هنري جشنواره خليج فارس اظهار كرد: فکر می کنم اين جشنواره و روند رو به رشد آن باعث شود، مردم بیشتر و بهتر خلیج فارس را بشناسند، زیرا ما هدفمان این نیست که بگوییم این خلیج فارس است، بلکه تمام تلاش ما برای شناسایی هر چه بیشتر و بهتر قابلیت های خلیج فارس است نه اینکه تنها بر نامش تاکید کنیم.
وي تصريح كرد: اسنادی که از سده های گذشته موجود است، موید این است که خلیج فارس همیشه خلیج فارس بوده است، اما شیطنت های سیاسی به طور معمول همیشه و همه جا هست و اين شيطنتهاست که حاشیهها را ایجاد می کند.