دکتر اصفیاء مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران افزود: جشنواره غذای دانشجویی به عنوان یکی از پرنشاط ترین و تاثیرگذارترین فعالیت های فوق برنامه دانشجویی محسوب می شود.
وی گفت: امسال پنجمین دوره جشنواره غذای دانشجویان همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) مجتمع خوابگاه های کوی علوم پزشکی با حضور مسئولان این دانشگاه برگزار می شود.
اصفیاء تصریح کرد: با توجه به ارزیابی هایی که در چند سال اخیر انجام شده است، استقبال از جشنواره بسیار خوب بوده است.
اصفیاء مهمترین علت جذابیت این جشنواره را مشارکت فعال دانشجویان عنوان و اظهار کرد: جشنواره امسال در دو بخش پخت غذاهای سنتی و پخت غذا در محل برگزار می شود و برای اولین بار غرفه های معرفی فعالیت های فرهنگی غرفه های تولیدکننده مواد غذایی را در کنار این جشنواره خواهیم داشت./ع2