سرمربي تيم ملی فوتبال نونهالان ايران گفت: بازيكنان ما از روحيه بالايي برخوردار هستند و با هدف شكست دادن تيم ملي پاكستان وارد زمين خواهند شد تا مقتدرانه به دور بعد صعود كنند.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران؛ حسين صالح صبح دوشنبه در محل جمع خبرنگاران اظهار كرد: تمرين هاي منظم و برگزاري جلسات فني در هر روز، نتيجه داد و تيم ما اكنون با تفاضل گل بهتر نسبت به پاكستان در صدر جدول قرار دارد.

سرمربي تيم ملی فوتبال نونهالان ايران با اشاره به آمادگي تيم ملی پاكستان، تصريح كرد: قطعا بازي امروز ما با پاكستان يكي از سخت ترين بازي هاي تيم ايران در اين رقابت هاست چرا كه این تیم هم از نظر توان بدني و هم از لحاظ قدرت پا به توپ بازیکنانش از سطح قابل قبولی برخوردار است.

صالح درباره بازي ملي پوشان كشورمان با قيرقيزستان نيز گفت: در نيمه اول بازي اگر چه با 4 گل تكليف بازي را روشن كرديم اما از كار شاگردانم راضي نبودم و در بين دو نيمه برنامه هاي كادر فني مجددا به آن ها يادآوري شد كه با پيروي از دستورات در نيمه دوم علاوه بر ثمر به رساندن 5 گل ديگر به اهداف فني خود نيز دست يافتيم.

وي از عملكرد ملي پوشان نونهال كشورمان در طول رقابت ها ابراز رضايت كرد و افزود: در مدت سه ماهي كه اين تيم را بدست گرفته ام با برگزاري 13 بازي تداركاتي و تمرين هاي ويژه، شناخت خوبي را از بازيكنانم بدست آورده ام و در بازي پاكستان از تمام قابليت هاي آن ها استفاده خواهيم كرد./ک

برچسب ها: تیم ، پاکستان ، زمین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.