طهمورث قاسم نژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: پارسال یک واحد بروش قرقاول صنعی بظرفیت 2000 قطعه راه اندازی شدکو در 8 ماه بیش از 5 تن گوشت قرقاول با متوسط تولید 1400 گرم تولید کرد.
او با بیان اینکه این فعالیت در راستای حمایت از تولید و بمنظور تامین گوشت مورد نیاز شهروندان انجام شد افزود: بیش از 70 درصد این گوشت در استان توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی ساری تصریح کرد: گوشت قرقاول اسیدهای آمینه کمیاب دارد و منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین های 12B ، B و 6B است.
اوگفت: وجود عناصر معدنی در گوشت این پرنده موجب شده که مصرف گوشت قرقاول داروی خوبی برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی، عقب افتادگی جسمی و بی خوابی باشد./س